VJENČANJA U BOŠKINCU

Planirate najvažniji dan u životu i želite biti sigurni da će sve proći savršeno? Želite ambijent, atmosferu, glazbu i jelovnik koji će biti skrojen prema vašim potrebama i želite taj dan provesti maksimalno opušteni? Na dobrom ste mjestu i nesumnjivo zaslužujete upravo takav scenarij! Stoga cjelokupnu organizaciju vjenčanja, s punim povjerenjem, prepustite iskusnom timu hotela i restorana Boškinac da bi taj dan i vama i svim vašim gostima ostao u predivnom sjećanju. Svaki će detalj biti savršeno uštiman i usklađen s vašim očekivanjima. Za početak vas molimo da rezervaciju obavite na vrijeme jer organizacija vjenčanja u hotelu Boškinac podrazumijeva zakup svih soba.

MJESTO ZA OBRED

Prvo o čemu razgovaramo je mjesto na kojem će se organizirati ceremonija. U neposrednom susjedstvu hotela Boškinac, na dvjestotinjak metara udaljenosti, nalazi se crkvica sv. Antona. Ako želite vjenčanje na obali, druga je opcija crkva sv. Marije, od hotela udaljena oko pola kilometra, a smještena uz more. Obje su lokacije savršeno usklađene s otočkim ambijentom koji vas vodi u romantična prošla vremena. Vjenčanje se može organizirati i u župnoj crkvi svete Katarine. Na vama je da odaberete mjesto i obavijestite nas nakon čega organizaciju preuzimamo mi. Na raspolaganju su vam, unutar aranžmana, usluge matičara i svećenika.

AMBIJENT ZA SVADBENU PROSLAVU

Zatim razgovaramo o tome gdje želite proslavu i kako ste zamislili ambijent u kojem ćete provesti najljepše sate s obitelji i prijateljima. Bilo da želite proslavu na otvorenom ili unutar nekog od naših prostora za proslave, zaslužujete da vještina naših event managera, hotelskog i restoranskog osoblja osigura da sve bude točno onako kako ste zamislili. Za proslavu su vam na raspolaganju terasa hotela Boškinac, naš restoran i konoba. Dekoraciju će osmisliti iskusni dizajneri, glazba – koju vi odaberete – će biti usklađena s atmosferom, a profesionalni će se fotograf pobrinuti da svaki zabilježeni trenutak izgleda kao malo umjetničko djelo. Iz Boškinca ćete svoj dan u sjećanju ponijeti kao onakav kakav treba biti – savršen.

SVADBENI JELOVNIK

Nakon što smo dogovorili detalje opreme ambijenta i glazbeni program, razgovaramo o jelovniku koji će, bez sumnje, biti još jedan u nizu razloga po kojima ćete vi, vaša obitelj i prijatelji, dugo pamtiti vjenčani dan kao čaroban. Recite nam što želite – do najsitnijega detalja. Hrana će okusima i izgledom biti prilagođena vašim željama. Nudimo nekoliko verzija menija, a svi se njegovi elementi mogu mijenjati i nadopunjavati sastojcima. Kao u svim programima menija koje razvijamo u kuhinji restorana Boškinac, i u ovom su slučaju na prvom mjestu svježi sezonski sastojci. Ovisno o njima, jelovnik se komponira u skladu s vašim očekivanjima. Sve verzije svadbenoga menija su osmišljene kao slijedovi jela: od hladnoga predjela do svadbene torte i ranojutarnjega izbora sira uz dodatne deserte. Izvodi ih iskusni i profesionalni tim vrhunski obučenog osoblja restorana Boškinac. Kvaliteta pripreme hrane i kreativne varijacije lokalnih recepata su među razlozima zbog kojih smo na svjetskom glasu. Naš uvježbani tim usklađuje gastronomsku tradiciju otoka Paga s modernim kulinarskim standardima na vrhunskoj razini. S tim u skladu, iz dana u dan, raste i jača naša glavna motivacija – da sve što radimo do najsitnijeg detalja prilagodimo željama i potrebama gostiju da biste svoj boravak kod nas zapamtili kao savršeno dizajniran – samo za vas. Slijedove delikatesa ćemo obogatiti izborom vrhunskih vina, pjenušaca i rakija iz vinarije Boškinac.

SLAVLJE DO RANIH JUTARNJIH SATI

Ako ste tradicionalni i želite intimnu proslavu s uskim krugom uzvanika, provedite vrijeme nakon ceremonije uživajući u slijedovima jela i vina u krugu najdražih ljudi na našoj terasi, u restoranu ili konobi. Ako pak želite plesati i zabavljati se do ranih jutarnjih sati, u suradnji s noćnim klubom Kalypso na plaži Zrće, možemo vam ponuditi i nastavak slavlja nakon ponoći. Također, slavlje do jutra može potrajati i u hotelu. Vjenčanje se može organizirati bilo koji dan u tjednu, a mladencima je na raspolaganju luksuzni apartman. Vama i vašim uzvanicima nudimo kontakt s lokalnim pružateljima usluga: peglanja, frizerskih usluga, pedikure, manikure i usluge šminkanja. Nudimo i kontakt sa cvjećarama za usluge aranžmana koji će biti usklađeni s vašim željama. Stoga, kad budete birali mjesto i program svoga vjenčanog slavlja, obratite nam se s punim povjerenjem. Poštedjet ćemo vas stresa i pobrinuti se da najvažniji dan, od jutra do sutra, provedete sasvim bezbrižni u vrhunski opremljenom ambijentu usklađenom s vašim snovima i željama u krugu najdražih ljudi.