Rezervirajte   

RESTORAN

ČAROBAN I UZBUDLJIV SVIJET AMBICIOZNOG KUHANJA

Restoran hotela Boškinac poznat je po interpretaciji tradicionalne otočke kuhinje na kreativan i moderan način. U restoranu se poštuje gastronomska baština, s bogatom ponudom ribe, janjetine, sira, pršuta i drugih svježih sezonskih namirnica, uz maslinovo ulje, začinsko bilje i med, ali predstavljena na poseban način, s izraženim autorskim pristupom. Zahvaljujući kreativnosti našeg kuharskog tima, harmonija okusa i mirisa stvara nezaboravan doživljaj na tanjuru. Gosti mogu uživati u jelima po narudžbi i maštovitim degustacijskim menuima. – Jednostavnost koja poštuje savršenost namirnice i reinterpretacija tradicije koja se zna kontrolirati u svojoj kreativnosti I zaigranosti, filozofija su našeg restorana – istaknuo je
Boris Šuljić, koji uvijek iznova nastoji u kreativnom i ambicioznom kontekstu prikazati bogatstvo plodova i namirnica paškog podneblja. Kreativna kuhinja razlog je zbog kojega gosti posjećuju Pag i usred zime, a restoran pamte kao mjesto neponovljivih doživljaja i sjećanja. Uz takav pristup kuhanju, nude se najbolja vina kuće Boškinac te velik broj najinteresantnijih svjetskih i hrvatskih vina. Restoran je otvoren za hotelske goste i sve one koji žele kušati bogatstvo i originalnost mediteranske otočne kuhinje koja prati svjetske renomirane kulinarske trendove.

UVODNA RIJEČ

– Jednostavnost koja poštuje savršenost namirnice i reinterpretacija tradicije koja se zna kontrolirati u svojoj kreativnosti i zaigranosti, filozofija su našeg restorana – istaknuo je Boris Šuljić, koji uvijek iznova nastoji u kreativnom i ambicioznom kontekstu prikazati bogatstvo plodova i namirnica paškog podneblja.

Boris Šuljić

ANTONY BOURDAIN U BOŠKINCU

No Reservations! Pogledajte što je očaralo slavnog
američkog kuhara, gurmana i putopisca


Anthony Bourdain, autor Emmyjem nagrađenog putopisno-kulinarskog showa koji se prikazuje na Travel Channelu "Anthony Bourdain:
No Reservations", posjetio je Hrvatsku – i Boškinac. 

Anthony Bourdain's menu

Salata,od divljih šparoga (u sezoni) i jaja
Fritaja od sušene hobotnice i fažol salata sa rukolom
Janjeće tripice
Janjeći gulaš sa domaćim makarunima
Pečena hobotnica sa povrćem
Izbor Paškog sira


660.00kn po osobi 
Rezervacija obavezna minimalno osam dana prije dolaska i za minimalno dvije osobe.

Rekli su o nama

Ostavite utisak

Obratite nam se s povjerenjem

Na sve Vaše upite rado ćemo Vam odgovoriti.

pošaljite upit