NOVI BOŠKINAC OTVARA VRATA 12. TRAVNJA

Ovo je pjesma koju nam je napisala naša arhitektica i koja ju je inspirirala za njen rad na obnovi hotela Boškinac.

Hotel vinarija Boškinac  nakon 15 godina rada u ovu godinu ulazi potpuno preuređen, redizajniran i osvježen. Nakon što smo bili prvi takav gastro hotel  i vinarija u Hrvatskoj, nakon što smo u ovaj projekt ugradili sve ono najbolje što znamo i što smo putem učili, nakon što su to isto činili i brojni naši vrijedni zaposlenici, nakon što su kroz naš hotel, naš restoran i našu vinariju prošli brojni dragi gosti i zajedno sa nama izgradili prelijepu  priču o Boškincu , došlo je vrijeme da se obnovimo, osvježimo i u našu kuću unesemo novu energiju.

Posao na obnovi hotela logična je odluka, kada nakon petnaest godina osjetite da su se neki prostori umorili, kada poželite otkloniti neke komunikacijske deficite koji su se kroz posao iskazali, kada poželite stvoriti novu energetsku polazišnu točku za razdoblje koje je ispred vas i kojeg s uzbuđenjem očekujete. Naša stalna želja za izvrsnošću u svim segmentima našeg posla bila je presudna kod donošenja ovakve odluke. Pri tome moramo naglasiti da se radi o doista dubinskom renoviranju hotela u kojem je zahvaćen svaki njegov dio i u kojem smo doista vodili računa o tome kako bi se vi najbolje osjećali u našim sobama, lobbyju, restoranu , za doručkom ili za večerom. Vodilii smo računa i o našem Pagu i o našoj tradiciji, o materijalima koji moraju biti prirodni i koji trebaju sugerirati da se nalazimo na kamenom otoku Pagu, na rubu Novaljskog polja, tog vjekovnog izvorišta života iz kojeg su naši preci njegovim plodovima hranili svoje obitelji. Vodili smo računa i o miru  koji želimo da osjetite svaki put kada uđete u našu kuću i o estetici kojom ćete biti okruženi, o umjetninama koje su inspirirane našim mirisnim otokom i Mediteranom kojem duboko i trajno pripadamo. Zbog svega toga s velikim nestrpljenjem očekujemo i vaše reakcije na preuređeni Boškinac.

Sama ideja o ovakvom zahvatu je rođena  prije tri godine, a s planiranjem smo započeli prije dvije godine. Za posao smo angažirali arhitekticu Anu Penavić s kojom smo i krenuli planirati sve zahvate u interijeru. Sa Anom smo sjajno i s povjerenjem surađivali, a dugotrajno planiranje i usklađivanje oko svih materijala i oko konstrukcijskih zahvata, omogućilo nam je da bez pritiska i smireno razmotrimo sve mogućnosti i izaberemo samo najbolje materijale za našu kuću.  Sada kada smo došli pred sam kraj s velikim uzbuđenjem iščekujemo rezultate svih tih planova i projekata. Znamo da smo višestruko preispitivali sve odluke, znamo da smo ih utemeljili na našem velikom iskustvu u ovom poslu i uvjereni smo kako će rezultat biti izvrstan, kako ćemo u naš novi Boškinac 12.04. kada je planirano otvorenje,  useliti s velikim veseljem i željom da s istim tim veseljem i radošću dočekujemo sve vas drage prijatelje i posjetitelje našeg Boškinca.

U obnovljenom Boškincu dočekat ćemo vas prije svega mi – vaši domaćini Mirela i Boris Šuljić, naše vrijedno i ljubazno osoblje na čelu sa našim chefom Matijom Bregešom, sous chefom Leom Aličevićem i pastry chefom Lenom Šarić. Dočekat će vas i naši ljubazni konobari Domagoj Zorbas i Domagoj Novačić koji su ove godine položili nekoliko različitih sommelierskih tečajeva i spremo očekuju odgovoriti na sve vaše vinske znatiželje i interese. Dočekati će vas i naš recepcioner Marko Kurilić kao i naše vrijedne teta Ana i teta Jela koji će se truditi  vaš boravak u našem hotelu učiniti savršenim. Znamo dobro da ste vi, naši dragi gosti, vrlo zahtjevni i da s pravom od Boškinca očekujete samo najbolje. Stoga i osjećamo tu odgovornost i taj profesionalni zanos, da na takav iazov odgovorimo na najbolji i najljepši mogući način i vaš boravak, vaše večere i vaš posjet Boškincu učinimo nezaboravnim.

Vaši Mirela i Boris Šuljić