Rezervirajte smještaj    Rezervirajte restoran   

NOVOSTI

Great Gatsby garden party

Great Gatsby garden party

U kasno proljeće kada dolinom Novaljskog polja zamiriše smilje, koromač, kadulja, ruzmarin, otkošeno sjeno, kada zažubore potoci kojima je prošarana naša dolina, tada na našem brijegu u Boškincu želimo poslati poruke buđenja novog života, tada želimo slaviti prirodu i sve čime nas, naizgled skromna, obilato daruje. Tada u Boškincu slavimo i početak sezone, zahvalni na novim prilikama, sretni zbog svih mogućnosti koje nam se pružaju da veličamo svoj otok i život na njemu.
Velika vrtna zabava koju ove godine nazivamo Great Gatsby Garden party, tematski je osmišljena i inspirirana tim kultnim filmom, njegovom scenografijom, glazbom i atmosferom. U veselju, plesu, radosti, želimo da uz mnogo fine hrane i sjajnog pića dočekamo ljeto i barem na trenutak svi osjetimo kako je važno dijeliti radost, veseliti se životu i slati poruke mira i ljubavi.

Na samom partiju posluživat će se na brojnim stanicama i barovima kamenice, paški sir, posedarski i drniški pršut, tapasi, kanapei i ostali mali zalogaji, fini odresci, burgeri i steakovi, carpaccio, ceviche, crudo i ostala jela od škampi, školjki i najfinije ribe iz našeg mora, prefine slastice i razni mali kolačići, točiti će se signature kokteli sa Old Pilots ginom koje će vam pripremati Filip Pleteš, najbolja vina kuće Boškinac, vina čuvene francuske vinarije Chateau Favori, šampanjci Nicolas Maillard, vina uvaženog distributera Luma exclusive, kokteli i žestice najpoznatije talijanske destilerije Nonino koje će pripremati njihovi koktel majstori i predstavnici, najbolja piva etablirane i jedne od najboljih hrvatskih craft pivovara Varionica, i zaista još mnogo mnogo finih stvari.
Sve će biti servirano u ležernoj atmosferi bez previše formalnosti. Biti će to vesela vrtna zabava na kojoj će gosti šetati predivnim terasam i vrtovima Boškinca, posluživati se divnom hranom i pićem uz šetnju.

U glazbenom djelu početak i zagrijavanje pripada sjajnom DJ Kanci, a nakon njega očekuje nas spektakularni nastup Marka Tolje i njegovog septeta koji će trajati do dugo u noć.

Zabava je vrlo ograničenog karaktera, u ovom trenutku u opticaju je ostalo još svega stotinjak ulaznica. Ulaznice koštaju 250,00 kn i mogu se nabaviti kod nas na recepciji, na webu Entrio ili na svim Entrio prodajnim mjestima. Ulaznica vam osigurava mjesto na partiju, a sva se konzumacija plaća na licu mjesta.
Veselimo se i zahvalni smo svima našim dragim parterima koji su nam pomogli u organizaciji ovog eventa, veselimo se svima vama koji želite zajedno s nama spektakularno proslaviti početak ljeta, nove sezone i veseliti se životu, usprkos neobičnim i izazovnim vremenima u kojima živimo posljednjih nekoliko godina. Baš zbog toga i baš usprkos tome znamo da ne treba odustajati od optimizma, od nadanja i od veselja, baš zbog toga znamo da našu planetu, naše živote i vrijednosti koje dijelimo, moramo čuvati odgovorno ali isto tako veseljem i radošću, te uvijek iznova slati poruke mira i ljubavi.

Gurmanske večeri u restoranu Boškinac

 Jesen nam stiže i ranije nego što bi možda željeli, no svaka sezona nam nosi nešto lijepoga i zanimljivoga. U restoranu Boškinac pripremamo i ove godine Gurmanske večere na kojima ćemo ugostiti neke od najboljih kuhara i vinara u Hrvatskoj. 

13.10. Priska Thuring i vinarija Trapan
27.10. Marina Gaši i vinarija Kozlović
03.11. Ivan Badurina i vinarija Coronica

Rezervirajte vaše mjesto danas. Kontaktirajte nas na info@boskinac ili nazovite 385 (0)53 663 500.

Radujemo se vašem dolasku!

Charles Heidsieck

Stiže nam Champagne Charli!

Pridružite nam se na ekskluzivnoj večeri u Boškincu uz koju ćemo servirati slavnu etiketu šampanjca Charles Heidsieck. Restoran Boškinac je prvi hrvatski ambasador ove etikete koja datira još iz 1851. i do dan danas nije izgubila na svojoj vrhunskoj kvaliteti.
Večera se sastoji od 7 slijeda sa uparivanjem šampanjaca iz kuće Charles Heidsieck i vina iz vinarije Boškinac. Jelovnik priprema naš Chef Matija Bregeš zajedno sa specijalnim gostom kulinarskim virtuozom Hrvojem Zirojević. Cijena večere za jednu osobu iznosi 890,00kn, a početak večere je u 20 sati. Za sve ostale detalje kontaktirajte nas na info@boskinac.com ili nazovite +385 (053) 663 500.
Radujemo se vašem dolasku.