Rezervirajte smještaj    Rezervirajte restoran   

PONUDA

ZA SVAKOG PONEŠTO!

Jedinstven prostor i krajolik u kojem je smješten naš hotel omogućuje organiziranje različitih zbivanja i proslava. Vjenčanja, team building i slična događanja mogu se održati na terasama, u restoranu, kongresnoj sali ili pak u podrumu vinarije Boškinac. U ponudi također imamo i specijalne ponude kao što je posjet Plitvičkim jezerima, Lunjskim maslinama i sl.

Team building

Budući da je team building kombinacija programa kojom se želi postići povećanje produktivnosti, učinkovitosti i uspješnosti tvrtke uz pomoć njezinih zaposlenika koji će se pri tome osjećati zadovoljnijima, opuštenijima i stručnijima, na raspolaganju vam je Boškinac – obiteljski hotel i idealno mjesto za organiziranje skupova, radionica, poslovnih sastanaka i druženja za grupe do 30 ljudi.
Saznaj više

Degustacija vina

U prostoru našeg vinskog podruma nudimo mogućnost organiziranja vinskih proba i kušanja vina uz razne delicije otoka Paga. Kušanja se mogu raditi indivudalno i za grupe do 30 osoba uz prethodnu rezervaciju. Ovisno o godišnjem dobu i meteorološkim uvjetima, degustacija se može odvijati u konobi ili na terasi konobe.
Saznaj više

Poklon paketi

U našim poklon paketima pronaći će te najvrednije što naš otok krije, osim naših vina, paškog sira, tu su druge brojne delicije i gastro ikone našeg otoka.


Saznaj više