Romantično vjenčanje u Hotelu Boškinac

boškinac vjenčanje

Romantične ljubavne priče imaju svoj zaplet i vrhunac koji započinje planiranjem vjenčanja – najuzbudljivijeg dana u životu budućih mladenaca. Otok Pag i Novalja čarobna su lokacija za najvažniji dan. Ako svoju ljubav želite okruniti prstenom i vjenčanjem na kojem ćete sa svojom obitelji i prijateljima radosno proslaviti ‘ulazak u bračnu luku’, Hotel Boškinac u Novalji za vas ima jedinstvenu ponudu za organizaciju vjenčanja.

Svadbena svečanost u Hotelu Boškinac

Obred romantičnog vjenčanja može se u Novalji organizirati u župnoj Crkvi sv. Katarine, u crkvici sv. Antona koja je smještena usred novaljskog polja svega 750 metara od hotela, a jedinstven izbor je i crkvica sv. Marije udaljena 1,5 kilometar od hotela. Crkvica je smještena uz morsku obalu, a okružena je romantičnim mirisom borova i morske soli koju donosi lagani povjetarac. Obred također možete organizirati u općini te u mediternaskom vrtu Hotela Boškinac. Izaberite čarobno okruženje kako biste svoju ljubav i zavjete izrekli pred obitelji i prijateljima i tako na jedinstven način zakoračili u novi život. Nakon obreda vjenčanja, Hotel Boškinac pruža jedinstveno okruženje za vašu svadbenu svečanost.

Romantična kulisa s prekrasnim zalaskom sunca i mirisnim mediteranskim vrtom, jedinstvena gastronomska ponuda koja će oduševiti istančane ljubitelje ukusnih zalogaja te vrhunska usluga uz koju ćete vrlo jednostavno pripremiti svoje romantično vjenčanje na Pagu prava su pozivnica da kontaktirate hotel i rezervirate svoj datum.

Budućim mladencima za vjenčanje u Hotelu Boškinac na raspolaganju je intimno okruženje, dekoracija i uređenje prema željama, izbor jedinstvenog jelovnika kreiranog prema vašim zahtjevima, glazba i fotograf koji će obilježiti vaš dan iz snova, kao i frizerske usluge te usluge šminkanja, manikure i pedikure. Stručni tim hotela pobrinut će se da jednostavno organizirate sve što vam je potrebno za dan vjenčanja te da ga bezbrižno dočekate.

Medeni mjesec na otoku Pagu

Od kušanja ukusih delicija i degustacije vina u Hotelu Boškinac, preko romantičnih novaljskih šetnica i lagane romantične vožnje biciklom mnogobrojnim stazama, do razgledavanja znamenitosti i aktivnog odmora… Boškinac i okruženje Novalje idealna su lokacija za romantični medeni mjesec. Otok Pag i Novalja u svako godišnje doba imaju pregršt zanimljivosti koje vam osiguravaju jedinstven odmor i nesvakidašnje doživljaje.  Nakon najuzbudljivijeg dana u životu opustite se na otoku koji će vam osigurati nezaboravan medeni mjesec.

 

TRADICIONALNI MENU
Izbor toplo hladnih predjela
( u konobi Boškinac ili na vrtnim terasama)
Salata od hobotnice, marinirana tuna, cocktail od škampi, mesne okruglice, bruschette, finger food ugrisci, canapei, riblji carpaccio, slani i marinirani inćuni, dalmatinski pršut, paški sir, pečeno povrće, salata od tune i sezonskog povrća, biftek tatar, sprig rolice, voćni štapići, punjene ligne, školjke na buzaru, gratinirane punjene tikvice, janjeća jetrica „dolce – garbo“, mali brodet s palentom
——o——
Bogata juha od povrća
——o——
Domaći njoki s goveđim gulašom
——o——
Pureći rezanci s šampinjonima, povrćem i rižom
——o——
Janjetina i odojak s ražnja s pekarskim krumpirom i zelenom salatom
——o——
Svadbena torta
——o——
Vinski gulaš

 

Foto: Vladimir Mudrovčić http://www.mudrovcic-weddings.com/

Leave a Comment