MEDIJI POPRATILI OTVARANJE REDIZAJNIRANOG BOŠKINCA

Već znate da je u 2019. otvoren redizajnirani Boškinac. Drago nam je vidjeti da su nas i mediji popratili. Ponosno prenosimo pregled članaka i recenzija objavljenih u zadnjih nekoliko dana.

“Paška babuška: Hommage otoku soli, kamena i maslina u Boškincu”

“Neraskidivo povezan s terroirom i tradicijom koja se kao korijenje tisućljetnih dama iz obližnjih lunjskih maslinika isprepleće u (bez)vremenu, Boškinac se otkriva kroz tanjure i čaše, kao i sve ono što ih povremeno zamijeni na stolu, poput kamenja iz kojih se izvlače mediteranski štapići ili delikatnih kutijica za sol što mirišu na smilje, rutu i ružmarin.”.

Cijeli članak pročitajte na portalu punkufer.hr.

“Svatko tko posjeti ovaj hotel, vinariju i restoran u jednom ostaje bez daha jer kameno zdanje uronjeno u gustu borovu šumu, okruženo maslinicima i vinogradima, zaista poziva na kompletni odmor za tijelo i dušu.”

piše journal.hr u tekstu “Posjetili smo redizajnirani hotel Boškinac i uživali u meniju mladog chefa Matije Bregeša” pozivajući nas da pročitamo i dojmove koje su ponijeli sa sobom vidjevši redizajnirani interijer hotela Boškinac o kojem pišu kao o mjestu “koje se savršeno uklapa u dječje oživljavanje sličica iz bajki” i boutique hotelom “gotovo nestvarne energije”.

“Ono što je sigurno jest da se radi o najljepšem mjestu za boravak i blagovanje na Pagu, koje osim ljepote prirode nudi i jednu posve jedinstvenu i vrlo osobnu filozofiju autentičnog otočkog turizma. Obiteljski je to pothvat započet još 2000, koji i dobrome poznavatelju njegove ljepote od ove godine nudi doživljaj preuređenog hotela i restorana.” uvodi nas u priču o povijesti i sadašnjosti Boškinca Velimir Cindrić na portalu Iće&piće citirajući na više mjesta ljude koji su zaslužni za redizajn – vlasnika Borisa Šuljića, arhitekticu Anu Penavić, dizajnericu i umjetničku direktoricu Lanu Cavar, umjetnice Sanju Šebalj, Koraljku Kovač i Lidiju Boševski. Zatim, u članku naslovljenom “Novi Boškinac: U zagrljaju paške čarolije” detaljno prikazuje večeru u podrumu Boškinac uz vrhunska vina i novi degustacijski meni.

Buro 24/7 u prilogu iz rubrike lifestyle i putovanja donosi detaljan izvještaj o posjeti Boškincu. Članak naslova “Paški Boškinac je mjesto s kojim se trebate počastiti. Preuređen je i izgleda neopisivo lijepo! A ponudit će vam i neka od najboljih jela u Hrvatskoj” donosi opis redizajniranog interijera, očaravajuće okoline i detaljan pregled degustacijskog menija. Kao i većina putopisnih izleta u našu oazu – tekst je zaključen iščekivanjem novog posjeta Boškincu.

“Redizajnirani boutique hotel Boškinac izgleda stvarno jako lijepo. Morali smo doznati sve o tome” piše Latica Martinis Filković za super1 i telegram.hr.

U osvrtu na naš degustacijski meni chefa Matije Bregeša, autor članka “Matija Bregeš, chef Boškinca – zvijezda je rođena” u magazinu Hedonist, ne sumnja da će se u 2020. JRE oznaci uz naš restoran pridružiti i Michelinova zvjezdica za koju smo kandidat.

Iscrpan i nadahnut izvještaj o posjeti Boškincu, uživanju u boravku, ugodnom ambijentu, oduševljenju interijerom i slijedovima delicija tijekom večere u vinskom podrumu Boškinac naslovljen “Boškinac Hotel, Restaurant and Winery on Pag Present their 2019 Novelties” donosi Iva Tatić za portal Total Croatia News.

Hvala svim medijima koji su popratili otvaranje redizajniranog hotela i novi sezonski jelovnik. Hvala fotografima Deanu Dubokoviću i Fabiju Šimićevu koji su vjerno zabilježili detalje opreme interijera i atmosferu.

Vidimo se u Boškincu!