Rezervirajte   

NOVOSTI

Gurmanske večeri u restoranu Boškinac

Gurmanske večeri u restoranu Boškinac

Chef Mate Janković nam ponovno dolazi u posjetu! 

Ovog puta u društvu vrhunskog vinara, još jednog dragog nam gosta Ivice Matoševića. Udružene snage pripremiti će vam nezaboravan doživljaj sa 6 sljedova vrhunskih delicija i 6 čaša vrhunskog vina.
 Večera sa chefom Matom i vinarom Matoševićem je prva u nizu ovogodišnjih gurmanskih večera na temu otoka Paga. 
 
Željeli bismo vas upoznati s bogatom ponudom, erupcijom mirisa i okusa koju otok nudi. Na tanjuru ćete naći izvorne otočne proizvode, samoniklo bilje, tradicionalne delicije spravljene na različite načine s autorskim potpisima chefova koji će gostovati, a sve to popraćeno i sljubljeno s vrhunskim vinima vinara. 
 Prva večera se održava 19.05.2017 s početkom u 20 sati. 
Ovom prilikom nudimo i poseban paket aranžman za samo 1700,00kn po osobi.

Više informacija na info@boskinac.com ili 053 663 500

Rezervirajte svoje mjesto sada.
Radujemo se vašem dolasku!:)

 

Excellence star


 

U petak 24.03. na prekrasnom imanju Principovac link u Iloku, održana je 3. G.E.T. Reportu konferencija o strategiji razvoja eno-gastro turizma.  Konferencija je bila nadasve zanimljiva i poučna zbog niza odličnih  izlaganja poznatih predavača u domeni turizma i vinarstva.
 
 Tom prigodom su dodijeljene nagrade Excellence star, između ostalih i našoj vinariji Boškinac. Nagrada predstavlja najviši rang kategorizacije vinarija.
 
Zahvaljujemo G.E.T. Reportu na trudu i lijepo organiziranom eventu. Također i na njihovom neprekidnom radu na razvoju eno gastronomije i naravno što su i našu vinariju uvrstili među najboljima.Za više informacija posjetite: G.E.T. Report.

Želimo im puno uspjeha i na svim budućim konferencijama.