Online booking

HOTEL RESTORAN VINARIJA

BOŠKINAC JE VIŠE OD HOTELA, HRANE I VINA. BOŠKINAC JE PRIČA U ZAGRLJAJU PAŠKE ČAROLIJE.

Želite li pobjeći na mjesto gdje se šire mirisi kadulje i vrijeska? Uroniti u mir i sanjariti ispod baldahina pokraj guste borove šume, na rubu vinogorja i maslenika? Budite pažljivi s onim što želite jer ovo mjesto izaziva trajnu ovisnost, bez obzira na to je li riječ o eksploziji okusa, opojnom mirisu vina i soli ili pogledu na novaljsko polje koje odiše mirom minulih stoljeća.

POSEBNE PONUDE

Zlato ili srebro?

Jesenska ponuda
Jesen nam polako dolazi, a s njom i prekrasne boje kakve samo jesen može kreirati. Izaberite svoj paket aranžman, zlatni ili srebrni i uživajte u svim nijansama i tonovima toplih, relaksirajućih jesenskih boja.

Gurmanske večere u Boškincu

Chefovi i vinari
Skori početak jeseni donosi nam već tradicionalno druženje sa restoranom Badi i vinarijom Coronica, ovoga puta kod nas u restoranu Boškinac. Ove godine osim večere sa Badijem & Coronicom, imat ćemo priliku družiti se s još tri vrhunska chefa i uživati u dobrim kapljicama koje nam stižu iz vinarije Trapan i Kozlović. Veselimo se gostovanju ovih dobro nam poznatih chefova i vinara. Radujemo se i dolasku svih vas ljubitelja kulinarskih delicija i izvrsnih vina.